Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 10 oktobar 2015 08:34

alt

Pogledajte kako Jasmina pere "mačkicu"Pošto učesnici ne poštuju pravila Zadruga je postaviti kamere i u kupatilu. Farmeri su ulazili u kupatilo i koristili to što tamo nema kamera, te su tako u tajnosti pušili i vodili konverzacije, a budući da nisu snimani tako se ne zna šta su pričali.

Pogledajte Jasminu kako pere svoju "mačkicu" i Tamaru kako se kupa u prozirnoj mjici:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

ja said:

...
Niko normalan ne bi trazio da mu se postavi kamera u kupatilo. Samo budale na farmi. Jer ludace jedva cekaju da se skinu i pokazu silikone.
10. 10. 2015

jao-pao said:

...

VIDIM OVU STO SE LEPO KUPA U MAJICI....VRLO RAZUMNO
KAD NEMOZE DA SPRECI SNIMANJE ONDA IMA NACINA DA SE
OKUPA NA DRUGI NACIN. VAZNO DA JE CISTA....BEZ PANIKE.

PS. SVE JE TO URACUNATO U CENU....hahaha
10. 10. 2015

... said:

...
Da vidimo .ebaca Kristijana sme li sad da ebe u kupatilu?
10. 10. 2015

77 said:

...
Ipak nije fer prema onima koji su se grcevito borili protiv ove ideje
10. 10. 2015

77 said:

...
Mnogo su pametne neke ucesnice, sta su trazili to su i dobili. Ipak nije ferdete, a kako misli prema onima koji su se grcevito borili protiv ove ideje grupe egzibicionista. I u parku nailazimo na egzibicioniste koji pokazuju svoj polni organ, pronadjite ih i dovedite na farmu da se ljudi ne muce u parku.
10. 10. 2015

jao-pao said:

...

eto da vidimo ko je sad bezobrazan i pokvaren?....

JA KOJI IZ MRAKA GLEDAM, OVE LEPOTINJE, ILI PRODUKCIJA
KOJA JE U TE SVRHE POSTAVILA KAMERE!
I POSLE KAZU JAO-PAO VAKI, ONAKI I NIKAKI....

PS. E DA IMAM STRUJU, STA BIH SVE MOGAO OVDE DA VIDIM
UUUUUUUUUUU
10. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop