Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 07 februar 2018 09:11

alt

Zadrugari ZANEMELI kad su čuli da je ostao u njojNakon održanog suđenja, pojedini zadrugari dali su sebi oduška i zapričali se u spavaćoj sobi. Kija Kockar, Ana Korać i Marko Janjušević prepričavali su događaje od danas.

Marko je, pomalo sramežljivo, pričao o onome što je čuo od Nadežde Biljić.

- Da li ste čuli danas kada je pričala da je imala se*s sa momkom i da joj je penis ostao u gu*i - pitao je Marko devojke koje su ga u čudu gledale.

Kija ga je iznenađena zapitala šta se onda desilo i kako su rešili problem.

- Otišli su u bolnicu, valjda. Zajedno - rekao je Marko kroz osmeh, a Ana i Kija su ostale šokirane.

Snimak njihovog razgovora pogledajte u nastavku.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ЛЕДУ ГАГА@ said:

...
MARS U TVOJU KRAIJNU SA TVOJIM PUNOGLAVCEM I NJEGOVIM TATOM KROMANJONCEM PA TAMO U VASIM KRAIJSKIM BRDIMA ODAKLE STE POBEGLI OD HRVATA ZAGOVARAJTE GEJ BRAKOVE

MARŠ TI U PIZDU MATERINU.
28. 02. 2018

ЛЕДУ ГАГА said:

...
PA ŠTA AKO JE SLOBA PREVARIO OVU KURVU DROCKAR U BRAKU?
PA ŠTA AKO SU SE VENČALI U CRKVI?

I JESTE LI PRIMETILI DA NA NJIHOVOM CRKVETOM VENČANJU NAJVIŠE INSISTIRAJU SVE NEKI TURCI, POTURICE, BALIJUŠE I NEDOJEBANE TATARSKE KURAVE?

UPRAVO ONI KOJI SU RUŠILI I PALILI SRPSKE CRKVE I MANASTIRE SA VELIKIM UŽIVANJEM.

MORE MARŠ U PIZDU MATERINU.
07. 02. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop