četvrtak, 02 novembar 2017 08:49

alt

OZBILJNO SE OZLEDILA u histeriji posle TUČE
Jovana Tomić, poznatija kao Matora i Sanja Stanković razvile su jedna prema drugoj osećanja u rijalitiju "Zadruga". Međutim, sinoć se dogodio skandal kada je Matora fizički nasrnula na Sanju.

Do svađe je došlo tokom noći, njih dve su se potukle, a potom i raskinule.

Matora nije mogla da podnese to što je njena doskorašnja ljubavnica, Sanja Stanković, odbacuje i što je ljuta na nju, a ne želi da joj objasni zašto, te je napravila pravi haos. Situacija je bila do te mere zaoštrena da je obezbeđenje na silu moralo da iznese podivljalu Matoru iz kuće.

No, za nju je tek onda počeo pravi horor. Ništa nije vredelo što su Lepi Mića i Miki Đuričić pokušavali da je smire. Pokušavajući da razvali vrata sobe u kojoj su je zatvorili, Matora je ozledila ruku. Marko Janjušević Janjuš pokušavao je da joj objasni da ne treba da pravi budalu od sebe i da treba da se smiri, a Miki Đuričić je već digao ruke od smirivanja, dok je Matora jecala i kukala zbog bola u ruci.

- Ne vredi pričati - rekao je rezignirano zabrinuti Miki, a Matori su uskoro doneli led.

Pogledajte:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Tijana raspala kucka said:

...
Matora luda lezbaca,a kad se napije onda je tri puta ludja
07. 11. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop