ponedeljak, 10 avgust 2015 11:16

alt

Nastavlja sa prozivkama na njegov računVuk Đurović, u serijalu „Hotel Maldivi“ nastavlja sa prozivkama na račun Bratislava Radonjića Brendona, nazivajući ga ženskim imenima i apostrofirajući seksualno opredeljenje.

Vuk Đurović, dao je sve od sebe, da uvredi Brendona, u serijalu „Hotel Maldivi“,mada svestan da je ovaj mladić odličan za šou program, ne propušta priliku da ga – bocne.Ovog puta mu je čak sklepao pesmicu, koju je više puta ponavljao tokom izbacivanja takmičara:
-Sa nama je sada i žvalava Brena, guza joj se guli, od mazanja krema!
Brendon se nije iznervirao nijednog trenutka.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Vukica? said:

...
Sve je jasnije da je Vuk latentni homoseksualac-na internetu ga vec zovu VUKICA.Zato onako ochajnichki napada Brendona i juri za njim non-stop.Brendon je za Vukicu i za Tomu lignjoslava izmislio pristojnost,urednost i lepotu.
10. 08. 2015

Vukica? said:

...
Sve vise Vuk lichi na latentnog homoseksualca,na internetu ga vec zovu VUKICA...zato ochajnichki juri Brendona smishlja mu ogavne pesmice,prati ga u stopu,razmishlja o njemu non-stop.Povrh svega i Vukica i Toma su pobesneli kad su videli koliko je Brendon dobio procenata.Brendon je za njih izmislio pristojnost,urednost i lepotu.
10. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop