Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 30 mart 2016 07:52

alt

Hoćeš li da me udaraš pesnicama u glavu kao Željka?


Vladimir Tomović otkad je u vili rijalitija "Parovi" gledaoci ovog šoua pamte ga samo po nasilju. Prvo na Željka Stojanovića i Dalilu Moreno, a noćas su njegove žrtve bile Simonida Ačević i Zorica Dukić.Nakon kraće rasprave sa ove dve učesnice šoua, Tomović je izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na njih dve.

Vladimir se predstavio kao zaštitnik žena kada je ušao u "Parove", a proteklih dana je on sve samo ne zaštitnik žena jer samo njih vređa i napada i nije mu stran ni fizički nasrtaj na žene.

Vladimir Tomović bio je ogorčen što su mu Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz ometali govor. Čak im je uputio i pretnje.

– Ako se budeš ovako ponašao neće ti biti dobro u vili, upozorio je Tomović Gastoza.

– Što bi rekao Zmaj, gde ćeš na Rusiju? Hoćeš i mene da udaraš pesnicama u glavu kao Željka? - upitao ga je Gastoz.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

...@ said:

...
j**o TI VLADA p***r I POVLASCENA ISFRUSTRIRANA SLADJANA MATER!!!
GAZA JE ZA NJIH IZMISLIO SVET!
31. 03. 2016

Ajzea said@ said:

...
NEMOJ DA TI JA j**eM MATER FORUMASKU ISFRUSTRIRANU!!!
TI CES DA MI PRICAS O SRPSTVU!
TVOJ p***r KOGA BRENDON NIJE HTEO DA j**e U VELIKOM BRATU ZATO SE RAZOCARAO I POBEGO MOZE DA BIJE SAMO ZENE A KAD BI GA G A Z A UDARIO !! RAZBIO BI GA KO STAKLO JOS BI POSLE TOGA PLAKO.
31. 03. 2016

... said:

...
gadskroz posle žene vlade nsjveća žena u parovims. za njih su matora i sladja muškarcine
31. 03. 2016

Ajzea said:

...
Ajde ti ne seri saide...ovaj Crnogorac je veci SRBIN od ikoga u vili...razbi ga Vladmire brate..jebi mu majku guzztozku...vidi ga na sta lici ovaj gastoz na p***ra debelog...RAZBI MU NJUSKU da vise ne napada zene po vili
30. 03. 2016

... said:

...
EVO JE NAJVECA ZENETINA U RIJALITIJU, STO NAPADA SAMO ZENE!
NEMOJ DA TI GAZA RAZBIJE TU CRNOGORSKU NJONJU PA CES POBECI BRZE NEGO IZ VELIKOG BRATA!
30. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop