subota, 30 april 2016 15:58

alt

Željko Stojanović spreman da se vrati u viluU toku današnje "Audicije" voditeljka je na trenutak zamolila sve učesnike da se umire, kako bi saopštila odluku produkcije.

- Zbog konstantnog odbijanja da poštuju produkciju, i pored molbi da ispoštuju pravila rijalitija oni to nisu uradili, molim Slađu i Vladimira da napuste vilu. Za njih je takmičenje završeno- saopštila je Jelena odluku produkcije.

Učesnici su bili zbunjeni, nisu znali da li je u pitanju šala, a njih dvoje su napstili vilu "Parova" bez pozdrava.

-Kako prenosi portal Plus Željko Stojanović je bio žestoki protivnik ovo dvoje učesnika i smatrao ih je nasilnicima. Pozvali smo ga da pitamo da li bi se sada možda vratio u rijaliti kada su oni koje je najviše prozivao za nasilje sada više nisu tamo.

– Ušao bih ponovo u "Parove", ali naravno sada pod nešto drugačijim uslovima nego kada sam prvi put ulazio. Ne želim više da preživljavam isto i da moja porodica preživljava iste traume kao kada sam prošli put bio - rekao je Željko za "Pulsonline".

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

krkenzi kikiriki said:

...
izbacili lezbaču i derpea
01. 05. 2016

... said:

...
NAPOLJE SLINO CRNOGORSKA, KAKO SI IZLETEO IZ VELIKOG BRATA TAKO SI I SAD DRUKCIJE NISI MOGAO.
01. 05. 2016

majonez said:

...
Daj Boze da je ovo istina da ih ne vrate za 10 dana...sumnjam da je ovo konacno,uverili smo se vise puta u "doslednost" produkcije.
30. 04. 2016

Cacaca said:

...
Sutra će reci da je lažno izbacivanje .
30. 04. 2016

... said:

...
Na cudan nacin su ih izbacili,ovo mi lici na jos jednu podvalu porodukcije?
30. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop