petak, 31 jul 2015 22:00

alt

Sanja priznala da je poljubila devojku (video)Mada je u jednom trenutku rekla da bi serijalu „Hotel Maldivi“ dobrodošao zgodan momak poput Vlade Vuksanovića,manekena i bivšeg momka Nataše Bekvalac, Sanja Rilaković, pred ostalim učesnicima je ispričala nešto drugo:

- Poznajem Vladu i lepo izgleda. Volela bih da dođe ovde, a ne verujem da bi se nešto dogodilo jer, Vlada je grebator i voli milfare. Pričala sam jednom sa njim, oko nekog posla na splavu, na kojem radi kao menadžer, a on mi je odmah rekao:ja sam vlasnik. Zna se ko je vlasnik i ružno je kad se ti momci, koji menadžerišu po lokalima, predstavljaju kao – vlasnici.

Sanja je priznala još jednom da je poljubila devojku, svoju drugaricu lezbijku, ali i da na osnovu svojih iskustava piše erotkse priče.Toma Panter je podržao pisanje erotskog štiva, dok je Vuk Đurović, praktično izvređao, rekavšI:- To je strašno. Nikad se ne bih zabavljao sa devojkom, koja piše erotkse priče. Ko zna koliko je tu momaka bilo!- Bila su trojica –odgvoorila je brzo pevačica.- A,koliko je bilo sa strane? – provocirao je dalje Vuk Đurović.- To bih ti rekla kad bismo se zbližili, ali ti si većodabrao Lejlu.- Mala, ti si ljubomorna –likovao je Vuk.Zbog toga što je bila iskrena, Sanja Rilaković je zaštićena od nominacija nedelju dana.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop