Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 14 mart 2016 09:29

alt

Ušla na dve nedelje,ostala tri meseca


Vilu "Parova" sinoć je napustila hrvatska pevačica Morena Marjanović koja je zauzela poslednje mesto na tabeli sa 1.1% glasova publike.

U suzama su je ispratile Zorica, Ava i Tijana, a Dalila  je rekla da je Morena pametna i načitana i da je možda bilo samo nekoliko ljudi koji je nisu voleli.

Prvo mesto, sa 41.8 % glasova publike zauzeo je Vladimir Tomović, drugo mesto je Brendon sa 27% glasova, odmah ispod njega na tabeli bio je Željko sa 21.3%, dok su Vesna Rivas i Ava imale skoro jednak procenat glasova publike- Rivasova 4.2%, a Ava- 4%.

Podsetimo, hrvatska pevačica Morena je rekla da je ušla u vilu na samo dve nedelje kako bi ispromovisala svoju pesmu, ali je neplanirano ostala skoro tri meseca. Ona je sve vreme govorila kako joj nedostaje ćerka i da jedva čeka da ide kući kako bi bila sa svojom porodicom.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

meda said:

...
ha ha u pravu si
14. 03. 2016

... said:

...
Konacno izlete najveca SLIHTARA i najveca moralistkinja, kad bi se zezali...

P.S. Mogla je i ovu krmacu irvas da povede.
14. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop