petak, 20 novembar 2015 11:14

alt

Pevačicu ganjaju uterivači dugova


Učesnicu „Parova“ po izlasku iz vile čekaju uterivači dugova, koje je unajmio biznismen iz Istanbula, jer mu folkerka nije vratila veliki novac

Iako se Vesna Rivas u „Parovima“ hvali da je u karijeri stekla dosta nekretnina i novca, sve je to daleko od istine jer je pevačica dužna ko Grčka. Zapravo, ovaj izraz u njenom slučaju treba da glasi malo drugačije pošto njeni dugovi imaju veze s Turskom, odnosno izvesnim Turčinom od koga je Rivasova uzimala garderobu za svoj butik i kome duguje čak 30.000 evra!

Bivši Vesnin kolega s kojim je radila na jednoj televiziji, a kome je upravo ona smestila otkaz, odlučio je da za Stars progovori o životu poznate pevačice.

- Imao sam nesreću da upoznam osobu kao što je Vesna Rivas, koja je mnogo zla i pokvarena! Slušam je u „Parovima“ kako laže da je uspešan privrednik i da zato više ne mora da peva, a u stvari je držala neki komision u Zemunu i ne da ništa nije zaradila nego više ni sama ne zna kome i koliko duguje. Zbog dugova je prodala porodični stan u širem centru Beograda i preselila se u u Batajnicu, jer su nekretnine tamo jeftinije. Međutim, ni to joj nije bilo dovoljno da svima vrati dugove. Dok smo zajedno radili na televiziji, pričala mi je da je nekom Turčinu iz Istanbula, mislim da se zove Asim, ostala dužna 30.000 evra - tvrdi pevačicin bivši kolega.

Prema njegovim rečima, Vesna je godinama od Asima uzimala garderobu za taj komision i u početku uredno plaćala.

- Međutim, kako joj je posao slabio, počela je da uzima na crtu, dugovi su se gomilali i dostigli 30.000 evra. Asim je nekoliko puta dolazio u Beograd i tražio svoj novac, a kasnije je slao svoje ljude da joj otmu sve što ima. Pošto nema ništa, ozbiljno su joj zapretili, i videla je da s njima nema šale! Zato je i prihvatila poziv za „Parove“, a čuo sam da je od televizije Hepi tražila da joj daju 10.000 evra unapred kako bi mu bar nešto vratila. Ne znam da li su joj dali - rekao je naš sagovornik, koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Izvor: Kurir Stars


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop