subota, 18 jun 2016 16:14

alt

Zarekli se jedno drugom pred milionima gledalaca


Iako su mnoge prepereke bile na njihovom putu, izostanak podrške najbližih, pritisak pred kamerama... Nenad Marinković Gassttozz i Zorica Dukić su sve uspeli da prebrode i zareknu se jedno drugom na večnu ljubav, uživo pred milionima gledalaca u najgledanijem rijaliti programu ,,Parovi''.

- Zadržavam svoje prezime, zbog pokojnog oca i dodajem Marinković - rekla je Zorica.

Matičarka je kratko prokomentarisala da je čula da Gasttozz nije baš bio siguran da li će je oženititi, i da ga je ona naterala. Zorica je kratko rekla: Tako,nekako! Potom su izgovorili čuveno ''da''. Zorica je zgazila Gasttozza i poželela mu da će ga čuvati do kraja života.

- Obećavam ti da ću te voleti do kraja života, paziti i poštovati. Ali želim ti da ti mene više poštuješ,ja sam ipak starija - rekla je gospođa Dukić Marinković

Gasttozz joj je rekao da će sve biti kako ona kaže, a potom je Zorica bacila bidermajer.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

vendi said:

...
kada sam pročitala da su se ova dva kretena venčala, od dreće, trenutno mi krenuše suze iz očiju i moje male obrijane čupke.evo sedim na wc šolji i plačem. idplakala sam deset kofa suza, a a 100litara suza iz moje male čupke završilo je u kanalizaciji. evo još uvek plačem šmrc,šmrc
18. 06. 2016

ilija od pušiga said:

...
dve isfolirane budaletine
18. 06. 2016

buljaš nenad gadskroz said:

...
buljaš i fufa. šta reći a ne zaplakati
18. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop