Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 03 oktobar 2018 07:54

alt

Bojan je svestan da je napravio greškuTokom današanje "Olimpijade u pričanju viceva" Bojan Gaćeša je napravio neslanu šalu ispričavši vic od maloletnoj devojčici koja je nastradala u NATO bombardovanju.

Ovo su zadrugari žestoko osudili, ali i cela nacija i Veliki šef koji je odmah doneo odluku da Gaćeša bude diskvalifikovan.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Bojan bude diskvalifikovan i moraće odmah da napusti Belu kuću - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Bojan je svestan da je napravio ogromnu grešku, pa je u suzama napustio Belu kuću.Takođe je i Željko Mitrović žestoko osudio Bojana Gaćešu.Odmah po izbacivanju iz Zadruge Bojan Gaćeša se preko društvenih mreža izvinio porodici stradale devojčice, TV Pink, takmičarima.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Dr lady haha said:

...
Budaletina napumpana.ima mišiće,a mozga nema.ološu klošarski,dobiao si pare za ništa
06. 10. 2018

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
TO SU TI KOJI SU CECU JEDNU k***eTINU, NARKOMANKU, OLOSA I PROSECNU PEVALJKU NAZVALI SRPSKOM MAMOM ! ! !

I JOS PLATE NEKE DEBILE 200 DIN. DA POKUCAJU NA ARKANO, OVAJ NANOGICINA VRATA DA BI NAPISALI DA JE NAPAD, LJUDI SU SAMO STALI PORED ZIDA, VEROVATNO DA NADJU UPALJAC.
06. 10. 2018

Ledy GAGA said:

...
PRETPOSTAVLJAM DA MNOGI NE ZNAJU O ČEMU SE RADI,TE MOLIM DA OBJAVITE O KAKVOJ SE MONSTRUOZNOJ IZJAVI RADI:

[quote]Sramota nad sramotama! Gaćeša ispričao skandalozan vic u kojem ismejava malu Milicu, stradalu prilikom NATO bombardovanja:

- " Gde je bila mala Milica Rakić kada je pala NATO bomba ?

Zadrugari su ga upitno pogledali.

" Bila je svuda....!.....[quote]
Sami prosudite.
Da ja imam neku moć ukinula bih TV PINK.
04. 10. 2018

Ledy GAGA said:

...
UZMEŠ HEKLER I POBIJEŠ g***a.
03. 10. 2018

mikica said:

...
to je polusvet od koga mitrovic pravi zvezde i truje omladinu. nikad od govneta pita ne moze biti.
03. 10. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop