sreda, 31 oktobar 2012 15:59

Voditelj prošao kroz crvena svetla i tako ugrozio bezbednost u saobraćaju!

 

 

 

U policijski dosije Milana Kalinića, u kojem se već nalazi pokušaj krađe televizora iz muzeja "Crvene Zvezde", uskoro bi se moglo naći još materijala! Ekipa emisije "Paparaco Lova" snimila je nekada popularnog voditelja kako PONOVO divljački vozi po ulicama Beograda. Kalinić je na putu do teniskih terena za 15 minuta prošao čak tri puta kroz crveno svetlo!

 

 

 

Podsećanja radi, ovo nekada simpatično tv lice je sredinom maja za samo pola sata prekršilo čak četiri saobraćajna pravila. Tada je prošao kroz crveno svetlo, zatim vozio u žutoj traci, napravio polukružno okretanje na duploj liniji, a na kraju je svoj džip ostavio pokraj znaka za zabranu zaustavljanja i parkiranja. Nakon novog prekršaja policija bi zaista mogla da reaguje pre nego što se dogodi nešto loše.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

SEKA ALEKSIĆEVA said:

...
ON KAD VOZI SPAŠAVAJ SE KO MOŽE.ON STAJE NA ZELENO,A PROLAYI KROZ CRVENO.MORA DA JE U TURSKOJ UČIO SAOBRAĆAJNE ZNAKE I PROPISE,ILI KO ZNA MOŽDA JE KUPIO DOZVOLU.
01. 11. 2012

m.i m. said:

...
...pa treba da ga kazne,sve sto vazi za sve druge ljude treba da vazi i za njega...
p.s.:dzordzi,ostavila sam ti komentar na clanku o kaji!:)
01. 11. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop