nedelja, 27 septembar 2015 22:43

alt

Avu poznajem privatno i ona nije ovakvaKada je hrvatska starleta Ava Karabatić ušla u luksuznu vilu realityja "Parovi" najviše se obradovala susretu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, ali bilo je dovoljno samo nekoliko dana da njih dvoje zarate.

Naime, Ava je odmah u startu krenula da razvija odnos sa Markom Perovićem, što je Urošu zasmetalo jer misli da je sve to njena taktika koju praktikuje u realityjima.

- Avu poznajem privatno i ona nije ovakva. Ovo je sve njena taktika što radi sa Markom. Tako je radila sa mnom i Željkom u jednom drugom realityju, sa Vladom Vuksanovićem u "Survivoru", a sada to radi sa Markom. On je dobar dečko i nervira me to. I ovo što je njen otac danas zvao... to je isto taktika. Ona je kao one devojčica od 4-5 godina koje u Americi vode na izbore za Miss, tako se oni prema njoj ponašaju, ona jedina radi i donosi pare kući - rekao je Uroš, zbog čega se ona veoma iznervirala.

- Sve ovo neću komentarisati, ti si blizanac i takav si. Pametniji popušta. Ali ovo za roditelje, to nije u redu - govorila je Ava, ali Uroš nije želeo da odustane od svojih optužbi.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

nula said:

...
AVA JE PROMASAJ ZA RIALITI. UZALUDNA INVESTICIJA ZA OVU RAZMAZENU KUJU. PISAM JOJ SE U FRIZURU I SCENSKU SMINKU
28. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop