sreda, 09 mart 2016 10:26

alt

"Matora je tu noć popila malo više"


Jelena Tomić Matora imala je seks sa Unom Grujić, otkrio je Zmaj od Šipova. Igračica u martini čaši potvrdila je ove navode. Ona kaže da je te večeri baš uživala.

"Seks s matorom bio je odličan. Zadovoljila me bolje nego bilo koji muškarac. Jovanu volim i poštujem. Ta tema je škakljiva, ali šta je tu je. Tuđi komentari me ne zanimaju. Matora je tu noć popila malo više, pa sam je ja smestila u krevet. Htela je da me poljubi, pa sam legla pored nje. i desilo se šta se desilo", rekla je Una.

Zmaj je otkrio da je bilo seksa jer ga je una nominovala za izbacivanje iz "Parova".

"Slušaj me dobro ti matora, ti što voliš i muškarce i žene. Nema te pi*de u koju nisi bila zaljubljena. Nemoj da me vučeš za jezik jer ja odlično znam šta si radila ovih godinu dana koliko traje rijaliti. Imala si seks sa unom grujić, onom što se valja u čaši. Gledao sam šta ste radile. Bruko jedna udaraš na velikog Zmaja, a seksaš se sa ženama", rekao je Zmaj.

Matora je na ovu prozivku reagovala burno i pokušala je fizički da se obračuna sa stočarem, ali je reagovalo obezbeđenje.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

dzordz-i-no said:

...
Da li je moguce da joj ova obenglala klitoris...pu mater vam j**em bolesnu....
09. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop