ponedeljak, 16 maj 2016 08:46

alt

Nisu mogli da se dogovore oko isplate honorara


Koncert folk dive Lepe Brene i Amara Jašarspahića Gileta u Hagenu otkazan je u poslednjem trenutku, jer nisu mogli da se dogovore sa organizatorom oko isplate honorara, pa su umesto pred publikom pevači završili u policiji.

Organizator koncerta Husein Velagić otkrio je da je pevačicu morao da prijavi policiji jer je Lepa Brena odbila da izađe pred publiku zbog neisplaćenog honorara. Menadžer je rekao da je pevačici ranije isplatio deo novca, a kako je propustio i da joj isplati celu svotu, pevačica je odbila da izađe pred publiku, prenosi Blic.

Velagić je potom pozvao policiju i prijavio pevačicu zbog prevare, a najavio je i da će podneti tužbu protiv Brene. Međutim, pevačicin menadžer, Bane Obradović, tvrdi da je istina ipak drugačija.

- On uopšte nije dao novac, ništa nije platio, ni rasvetu, ni razglas... To mogu da potvrde svi koji su te večeri bili u dvorani. Zapravo, problem je nastao onda kada je Brena od njega tražila da potpišu ugovor jer ona nigde neće da radi ukoliko sve nije regularno. A Velagić nije hteo da potpiše ugovor da bi izbegao da plati porez - rekao je Obradović i dodao:

- S druge strane, policija nije uzela samo Breninu izjavu već je obavila razgovor sa svima koji su bili uključeni u organizaciju, muzičarima, konobarima... Ona je došla u Nemačku iako joj nije ranije isplaćen honorar, mada je bio dogovor da sve dobije unaprijed. Znači, nije tačno da joj je dao deo novca, a da je ostatak trebao da joj da te večeri. Od njih nije dobila ništa - rekao Obradović za "Avaz" i ističe da Brena nije zadržana u policiji jer je noć kasnije nastupala u Holandiji.

Sa druge strane, poznavaoci muzičkih dešavanja u Nemačkoj tvrde da Velagić nikad nije bio menadžer, već da se inače bavi prodajom mesa, ali i da Brena nije prva koju je prevario na sličan način, zaključuje se na kraju teksta.

Izvor: Blic


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

ЛАДУ ГАГА. БУДУЋИ ПРЕДСТАВНИК ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ НА ЕВРОСОНГУ СА ПЕСМОМ " ДРМА МИ СЕ НА ШУБАРИ ЦВЕЋЕ"...... said:

...
Значи,
сада је коначно јасно зашто Лепа Б. не плаћа лепетрику.
Наиме, нема пара.
Па је принуђета да пева по гастарбајтерским рупама за хонорар једног Гранд почетника.
И колико се из текста да закључити, то је неки чисто босански ( да не кажем бошњачки ) угоститељски објекат, са гостима из Тузла- Зенца-Сахрајевског трокута, што само по себи може млого тога да појасни.
Какав пад.
Каkав дебакл.
Какав суноврат.
И уз све то, још је и досије зарадила.
Немачки.
Значи, ахтунг куплунг цајтунг бидермајер цајтнот оп ТРТ ( туркише радио телевисионе ) цушпајз гевезен зајт.
17. 05. 2016

ЛАДУ ГАГА. БУДУЋИ ПРЕДСТАВНИК ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ НА ЕВРОСОНГУ СА ПЕСМОМ " ДРМА МИ СЕ НА ШУБАРИ ЦВЕЋЕ"...... said:

...
Значи,
сада је коначно јасно зашто Лепа Б. не плаћа лепетрику.
Наиме, нема пара.
Па је принуђета да пева по гастарбајтерским рупама за хонорар једног Гранд почетника.
И колико се из текста да закључити, то је неки чисто босански ( да не кажем бош
17. 05. 2016

... said:

...
E to ti je zato sto si podmetala Miroslavu Ilicu.
16. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop