subota, 07 novembar 2015 23:18

alt

Mladen Vuletić ima mračnu prošlost?


Mladena Vuletića noćas je Maca Diskrecija prozvala da on zapravo diluje drogu i da verovatno neki drugi posao koristi kao paravan za kriminalne aktivnosti. Posetioci portala "Pulsonline" su nam potom ukazali na to da je ovaj učesnik "Parova" učestvovao i u jednoj pljački banke u Podgorici. Proverili smo ovo spekulacije u crnogorskim medijima od pre nekoliko godina i tamo se zaista Mladen pominje kao pljačkaš, zbog čega je bio i na robiji.


alt

Izvor: Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Marko Perovic said:

...
VULETIC debeli RETARD (vidi mu face) i anabolicar bez koordinacije se bas pravi mangup? Kako bi ga prevaspitao za samo par sati! Pa videli smo ga, kada je Dalilu hteo nogom udariti (u visini pojasa) i sam je pao debeli kloc ahahaha. Koja to normalna devojka bi isla sa tim debelim PATOLOSKIM LAZOVOM? Misli da je mangup i pljačkaš banke, njih cetvorica ukrali 3.000eura i odlezali 3 god. Pa taj krkan 24 sata prića o ŠPIJUNIMA, dakle peće ga savest, jer je on oduvek bio i ostao ŠPIJUNČINA!!! A tek ova TEODORA bez ponosa i obraza a udata zena i pegla se pred tv auditorijem 6-7 miljona gledalaca bljaaak i fuuuuj.
13. 12. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop