četvrtak, 06 avgust 2015 11:28

alt

Mohović je pijan potpuno podivljaoDamir Mohorić, koji je nedavno napustio rijaliti Maldive, priveden je u policiju jer je polnim organom plašio prolaznike. Zbog nedoličnog ponašanja kažnjen je novčano.Naime, Mohović je pijan potpuno podivljao i skinuo se go. A kako mu apartman, koji je sav u staklu, gleda na Terazije, odlučio je Beograđanima da pokaže svoju muškost. Inače, Damir svoj polni organ pre nekolliko godina uvećao pred budnim okom kamera pa očigledno nije bio svestan da li naše žene znaju čime raspolaže. Više od sat vremena trajao je njegov striptiz i đuskanje na prozoru hotela, dok je neko od prolaznika slučaj nije prijavio policiji.

"Policajaci nisu mogli da veruju zbog čegga reaguju kao ni to da se Damir u međuvremenu nije obukao. On je čak pred policajcima odbijao da da navuče gaće jer smatra da nudizam nije protivzakonit. Pošto je bio pijan niji od njegovih prijatelja nije mogao da ga urazumi pa je priveden", rekao je izvor.Mihović je platio kaznu zbog nedoličnog ponašanja iako je mogao da prođe mnogo gore jer je strani državljanin.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop