nedelja, 03 septembar 2017 07:33

alt

Ulaze 32 domaće poznate ličnosti


U sredu počinje do sada neviđeni rijaliti na ovim prostorima, Zadruga.

Iako će učesnici biti javne ličnosti iz različitih sfera, oni će i te kako morati da zasuču rukave ako misle da prežive. Osim što će uživati u gradu koji je sagrađen isključivo za potrebe rijalitija, njima će na raspolaganju biti različite radionice i poslovi koji im nisu bliski, ali kojih će morati da se late ukoliko žele glavnu nagradu.

Grad se prostire na tri hektara a u njemu će boraviti 32 domaće poznate ličnosti koje bi trebalo da prikažu kako izgleda realan život običnih ljudi.

- Čitav grad je sagrađen upravo za potrebe samog rijalitija da bi učesnici prikazali sasvim uobičajen život. Oni će na ulasku dobiti tri hiljade dinara i moraće da pokažu gledaocima na koji način će preživeti nedelju dana sa tom sumom. U kompleksu će se  nalaziti razne prodavnice, a na učesnicima je kako će novac potrošiti. Oni će imati mogućnost da isti taj novac i zarade, ali isključivo svojim radom i trudom. U gradu će se nalaziti i radionica gde će učesnici moći da iskoriste svoju kreativnost i naprave razne zanimljive stvari koje mogu da prodaju i na taj način zarade. Naravno, prodaju svoje proizvode drugim učesnicima - otkriva izvor upućen u čitavu priču, i dodaje da novac može predstavljati problem ukućanima.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...

DRAGANA MIRKOVIĆ ZARI I PALI BUGARSKOM ! ! !
08. 09. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
NE,
TO JE TVOJA NANOGICA DALA :))
U BUNILI SI POCELA DA BRKAS.
08. 09. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla i njojzin pravni i pravnički tim... said:

...
DRAGANA MIRKOVIĆ DALA TUTI BUGARINU......
07. 09. 2017

Ledy Gaga, SVA SJEBAN-a...... said:

...
(VIDEO) Dragana u Bugarskoj zatvorila letnju sezonu

Folk zvezda Dragana Mirković spektakularnim nastupom u Banskom u Bugarskoj pred više od 25 hiljada ljudi završila je letnju sezonu koncerata na otvorenom.

Dragana je dočekana i ispraćena ovacijama a sve vreme publika je sa njom pevala uglas najveće hitove. Folk divi obožavaoci iz svih delova Bugarske nisu dali da siđe sa bine već je 4 puta pevala na bis.

- Muzika je oduvek bila spona za ljude na ovim prostorima, i presrećna sam što me je publika svojom podrškom svih ovih godina učinila jednim od ambasadora ljubavi na Balkanu, što se videlo i na večerašnjem koncertu- rekla je superzvezda za koju nema odmora te će tako za nepune dve nedelje 15. septembra otpočeti i njena jesenja turneja koncertom u Somboru u hali "Mostonga" za koji već sad vlada ogromno interesovanje.
03. 09. 2017

... said:

...
Dok se neki blamiraju i ponizavaju po raznim rijalitijima, zadrugama Dragana peva pred MASOM bugara ! ! !
03. 09. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop