utorak, 19 decembar 2017 18:36

alt

Neša ostavio Mirelu, ona molila u tajnoj sobiNakon ulaska Neše, Mirelinog, sada već bivšeg partnera, slavlje se presvorilo u špansku sapunicu.

Neša se nije pozdravio sa njom, a tada joj je udvorištu saopštio a je njihovoj vezi došao kraj.

- Ja sam se izvinio mojoj porodici, da li će oni primiti moje izvinjenje ili ne, ja ne znam - rekao je on, dok je Mirela drhtavim glasom dodala:

- U redu, sad sam ja kriva, shvatam. Neka, neka, lepo što si došao - rekla je ona.

Neša joj je zamerio i što je u poslednje vreme bliska sa Milijem, pa sluša njegove savete kao da joj je najbolji prijatelj, a potom je Mirela napustila dvorište i plakala u tajnoj sobi.

- Molim vas, pustite me u izolaciju. Slomljena sam, nije mi do slavlja. Ubijena sam, ponižena i ostavljena na nacionalnoj televiziji - grcala je Lapanovićeva u suzama.


Sada već bivši partner Mirele Lapanović, Neša, imao je raspravu sa Milijem Radosavljevićem koja je rezultirala manjim sukobom.

Neša je došao kako bi ispoštovao prijatelja Mladena Vuletića, koji slavi svoju krsnu slavu Svetog Nikolu, a on se u vili nije zadržao ni sat vremena.

Nakon razgovora sa Mirelom, tokom kojeg joj je rekao da je između njih gotovo, popričao je sa Milijem u trpezariji.

- Ja da sam hteo da imam nešto s njom, imao bih. Mene ona ne interesuje - rekao je Mili, a Neša mu je uzvratio da ga njegova veza sa Mirelom ne zanima i upozorio ga da mu ne pominje porodicu.

Uostalom, pogledajte sve u video snimku:
Happytv.tv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Mili zlatiborska veverica said:

...
Ovu murelu nije trpao samo onaj koji se žurio na prevoz
20. 12. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop