subota, 14 oktobar 2017 08:44

alt

Pevač nije mogao da verujeNakon što je završena emisija "Pitanja gledalaca" gde smo mogli svašta da čujemo i vidimo, zadrugari su se nastavili sa svojim aktivnostima. Neki su odmah navalili na hranu, neki izašli napolje, a Sloba Radanović je doživeo pravo iznenađenje!

Naime, on je pozvan da preuzme stvari koje su mu poslate, te je brže bolje otrčao po njih i uneo ih u kuću. Međutim, pravo iznenađenje je usledilo kada je video od koga je dobio garderobu:

- Ona je. Ona mi je poslala. Žena - rekao je Sloba.

On je odmah ostavio sve i potražio Lunu kako bi joj to saopštio.

- Izgubila sam apetit. Šta joj to znači? Igra igru! Što nije poslala stvari kada je tražio, nego sad - vikala je Luna, vidno iznervirana.

Ali, to nije bilo jedino iznenađenje! Naime, Sloba je izvadio nešto iz džaka i stavio u džep, da bi zatim pozvao Lunu i rekao joj da ima nešto da joj pokaže. Njih dvoje su otišli u kupatilo i iako se nije moglo videti šta je pokazao, čulo se šuškanje papira, a onda je Sloba rekao:

- Sa svadbe.

Luna je rekla da je znala, a može se zaključiti da je Kija poslala suprugu fotografije sa njihovog venčanja. Zašto je to uradila i kako će to uticati na Lunin i Slobin odnos, videćemo.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videuPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Elena said:

...
Luna i Sloba
Zivela ljubav
A zivela i Srbija da nije Srbije nebi
Ljubav ni postojavala :) ;)

15. 10. 2017

Cacaca said:

...
Jao, jako vazan događaj , zamislite , molim vas !
14. 10. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop