četvrtak, 13 avgust 2015 12:12

alt

Šta ste se usra..i? Gde ste pi..ke, stigla je KobraProdukcija Hepi televizije, zarad bolje atmosfere, pozvala je na žurku u serijal “Hotel Maldivi” Jelenu Milovanović, beogradsku klaberku, sa još nekoliko devojaka i momaka, dok je za dobru pesmu bile zadužene Mira Škorić i Ivana Šašić.Kako je vreme odmicalo, Jelena se sve više ukalapala u ambijent, igrala je sa Zmajem, ali i ostalima, a posle ponoći, mnogo špricera i dobrog raspoloženja,prihvatila je da ostane u serijalu, kao ravnopravan takmičar za glavnu nagradu od 70.000 evra.

Jelenu je iz Resnika, sa sestrom drži teretanu,koju mnogi poznati posećuju – saznajemo od njenog prijatelja, koji ju je dovezao do Hepi televizije. – Poznata je klaberka, zovu je Kobra, jer je otrovna za sve. Jezik joj samo palaca. Sve što misli izgovori. Zbog svoje lepote i atraktivnog izgleda uvek je u društvu dobrih frajera, mahom su to momci puni love, biznismeni. Do nedavno je vozila nekog bmw, a prošlog meseca joj je dečko kupio golf 5. Ona njega sigurno neće pominjati u rijalitiju, jer je i on poznat u javnom životu, a na telu ima istetovirano njegovo ime.

Ubrzo je ušla u konflikt sa devojkama u rijalitiju na Hepi televiziji, Irenu Radosavljević Mrvicu nazvala iskompleksiranim patuljkom, a Brenodnu rekla da će biti njena meta do kraja njenog boravka u serijalu. Ustala je protiv svih, jer su se loše ophodili prema Maji, juče pristigloj takmičarki i kinjili je do suza.

–Koji ste vi k..c da se tako ponašate? Iskompleksirani patuljci! –povikala je bez pardona.

– Šta ste se usra..i? Gde ste pi..ke, stigla je Kobra!
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

kobac said:

...
ova kretenka nije izbazdarena do kraja
13. 08. 2015

... said:

...
Koja bre sad Kobra? Aman zaman, gde samo nalaze taj sljam, drustveni otpad. Mozda ona glumi opasnu, ali da nije normalna, nije. Inace, ne bi bila tu.
13. 08. 2015

... said:

...
Nije znala da će da ostane pa sa sobom ponela garderobu.Ajde bre koga lazete.Jos jedna ludaca u menaeriju ludaka.
13. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop