četvrtak, 28 april 2016 08:23

alt

Važi za smernog dečka koji ne pravi problemeMarko Rokvić važi za smernog dečka koji ne pravi probleme. Međutim, nije uvek baš tako. Naime, naslednik Marinka Rokvića nedavno je završio u policiji na trežnjenju jer je u kafani popio više nego što je trebalo. Njega je na Zvezdari prilikom rutinske kontrole zaustavila policija u vidno alkoholisanom stanju i odmah ga privela u stanicu, gde je zadržan celu noć.

- Policija ga je zaustavila i on je priznao da je popio malo više. Saobraćajci su mu dali da duva u alkometar, koji je pokazao da ima više od 1,2 promila alkohola u krvi. Uniformisana lica su postupila po zakonu i pevača odvela u policijsku stanicu na trežnjenje gde je ostao do zore - priča izvor Kurir Starsa.

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Markom, ali pevač nije odgovarao na naše pozive. Uputili smo mu i SMS, na koji on takođe nije želeo da odgovori.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop