četvrtak, 22 oktobar 2015 09:49

alt

Takvo ponašanje nije ponela iz kuće


Otkad je ušla u rijaliti Farma, roditelji Tamare Đurić ne mogu da se načude njenom ponašanju, koje "sigurno nije ponela iz kuće" i najglasniji su u kritikama sopstvene ćerke.

A mi ne možemo da se načudimo njihovom "šoku" jer - u ovim izdanjima viđali smo je mnogo pre Farme.

Kako se stvari razvijaju, a Tamara Đurić "udara recke" sa "farmerima", njena porodica malo-malo pa medijima objavljuje koliko je osramoćena njenim raskalašnim ponašanjem. Prvo je njen otac Predrag optuživao Maju Nikolić da je Tamari nešto sipala u piće "da ne zna šta radi i da nasrće na muškarce", i da će "umreti od sramote". Ni njena majka Vesna nije imala "objašnjenje".

- Pa pitajte njenog dečka zašto skače sa muškarca na muškarca. Takvo ponašanje sigurno nije ponela iz kuće - bila je kratka i jasna.

Međutim, ono što nije jasno je - odakle takvi šokovi sad kad znamo da je Tamara i van rijalitija skupljala pažnju izuzetno provokativnim izborima?Sa Tinom Šegetin iz "Velikog brata" je harala klubovima, a kada je počeo da vlada onaj užasni trend providnih majica koje ističu brus u drugoj boji - Tamara brus nije ni nosila.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Jao , tipicna radodajka na " izvolite " ! A , o fotosopu nema komentara . . .
22. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop