utorak, 08 decembar 2015 23:38

alt

Imaš napolju dečka a drugom sediš u krilu


Večeras u rijalitiju Famra 6, Tamara Đurić i Jelena Golubović žestoko su se posvađale i izvređale!

Dok je Jelena Golubović govorila klaberki kako ima velike grudi, Tamara je rekla rediteljki da je ''pokretna cvekla''. ''Skini majcu i podigni ruku. Kad bi podigla ruku, prvo bi Ognjen pao u nesvest'', pričala je Tamara. Na pitanje zbog čega to misli, Đurička je bila iskrena:''Smrdiš. Jako smrdiš''.

- Kome si ti uzor, majke ti? Ti si uličarka i klaberka, sa izbačebim sisama. Ovde se vataš sa pevačem, a napolju šetaš matorca. Mene vole i intelektualci i običan svet. Koliko sam ja knjiga pročitala ti ne bi uspela ni za 20 godina. Ni da ih pročitaš, ni da ih shvatiš - rekla je Jelena. Pored toga, palo je još niz uvreda na Farmi večeras.

Pogledajte celu svađu:


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Lady Gaga@ said:

...
Mislis na seksualnom radu u Dubaiju..
09. 12. 2015

... said:

...
TREBA SIZIKI MALO MARKETINGA PREKO TAMARINIH LEDJA!
09. 12. 2015

Lady Gaga said:

...
Ceca na Purobeachu u Dubaiju!
Prvi koncert Cece Ražnatovic u Dubaiju će po prvim pokazateljima biti pun događaj godine za sve ljude iz bivših jugoslovenskih republika koji žive i rade u Emiratima. U prilog tome govori i činjenica da je zbog velikog interesovanja cak promenjen prostor gde će se dešavati.

Tako će 10. decembra srpska folk zvezda nastupiti u klubu Purobeach. Inače, reč je o jednom u lancu klubova kojih ima širom sveta i koji su poznati po odličnom uređenju, savršenoj usluzi i nisu bezrazložno u samom vrhu među klaberima širom sveta
Ceca o koncertu u Dubaiju kaze:
- Uvek kad negde imam prvi koncert, imam i dodatni izazov da se zaista svi lepo provedu.

Ceca ce koncert u Dubaiju održati na 19. rođendan svog sina Veljka, a o tome što neće biti rođendanske proslave kaze:
- Prošle godine je imao sjajnu i veliku žurku, a ove godine ima poziv od mene ako želi da putuje sa mnom, ali sumnjam da ce se njemu to svideti - iskrena je Ceca.

08. 12. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop