četvrtak, 10 septembar 2015 09:25

alt

Vidim da si fejk, fejk se smeješ, fejk se oblačiš


Sinoć su na Farmi 6 učesnici dobili zadatak da igraju igru izazova, te je Tamari Đurić postavljeno pitanje, da kaže šta misli o Staniji Dobrojević.Iako su se samo pre nekoliko dana ishvalile, Tamara ovoga puta nije birala reči kojima će uvrediti i poniziti Staniju, te je pred svima izjavila kako je najveći folirant i kako je sva fejk: "Imam dečka koji je stariji od mene i materijalno je situiran. I ne krijem da mi plaća nešto s vremena na vreme. Ti si ta koja nema novca. Ja ne slikam du.e, ja se bavim nekim drugim stvarima", izjavila je Tamra i nastavila:

"Vidim da si fejk, fejk se smeješ, fejk se oblačiš. Jedino što možeš da uradiš je da ideš u rijaliti. Ti govoriš o kućnom vaspitanju, o svemu, a moraš da se zapitaš zašto si bila na prošloj Farmi stalno u štali?!". Iako je Stanija pokušala da na miran način objasni svoj posao, klaberka joj nije dozvoljavala da dođe do reči: "Ti ne znaš ništa drugo da kažeš... Čemu ti mene da učiš kad sam ja u svakom polju polja od tebe", dodale je Đurićeva.

"Svi te ovde ponižavaju i pljuju, a ti im ovde pružiš ruku jer si šljam. Imam 5 automobila, imam dečka, izgledam bolje od tebe, imam prijatelje", urlala je besna Tamara.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop