subota, 15 oktobar 2016 08:12

alt

Iritira takmičare negativnim komentarimaKomentari Jelene Karleuše i u prošloj i u ovoj sezoni Zvezda Granda iritira takmičare negativnim komentarima koji izazivaju revolt i kod gledalaca, pa često bude tema trač partije među akmičarima, ali i kolegama iz žirija.

Već duže vreme kruže priče o lošem stavu Jelene Karleuše prema takmičarima, a oni se maksimalno trude da ostave dobar utisak, međutim, Karleuša i dalje traži ono najgore. A o tome da bi mnogi jedva dočekali da je nema u žiriju govori podatak da takmičari između sebe šuškaju kako bi im bilo puno lakše da ona ode iz žirija.

Naravno, veoma su male šanse da se to desi, jer Jelena Karleuša svojim stavom i te kako donosi gledanost "Zvezdama Granda". Naravno, postoji i druga strana medalje - i takmičari, uglavnom mladi i neiskusni talentovani pevači, trebalo bi da progutaju ponos i nauče da podnesu kritiku, jer će im biti potrebno u karijeri.


Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Veci SMRAD je degenka serifovicka ili serifovic (tesko pitanje) kad bi je zajedno sa NARKOMANOM bukasom pocistili, bilo bi mnogo normalnije i kreativnije.
21. 10. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop