sreda, 05 avgust 2015 16:00

alt

Jelena:Ti si gej, a Vladimir je moj (video)Neverovatno! Ono što se dogodilo u serijalu “Hotel Maldivi”, na Hepi televiziji, začudilo sve učesnike takmičenja, ali i gledaoce. Tokom nominacija, u serijalu “Hotel Maldivi”, na Hepi televiziji, Lejla Abdić progovorila je o nečemu što je sve šokiralo.– Čekala sam red da se tuširam, pa sam otvorila vrata od kabine, jer se Tajson zadržao previše, da ga opomenem, da kasnimo na lajv – pričala je Lejla. – Kad sam otvorila vrata od kabine, unutra sam videla Tajsona i Brenodna zajedno.

Ostali su počeli da dobacuju svašta, a najgalsnija je bila Jelena Makević,koja se obratila Brendonu:– Ti si gej, a Vladimir je moj, tako da do njega nećeš doći!
– Ti si jedna nebitna seljančura! – uzvrtio je Brendon, koji je pokušao da objasni šta se dogodilo: Nismo se zajedno tuširali, ja sam ušao na trenutak da uzmem nešto, a Lejla i Jelena su stalno virile i dobacivale. Ne razumem ih uopšte.

U Brendonovu odbranu stala je i Dijamond:-Brendon nije gej, on voli žene i Lejla laže da je tako bilo. Oni jesu bili zajedno u tuš kabini, ali svega nekoliko trenutaka,koliko je trebalo da Brenodn uđe i uzme brijač.Zmaj se nije složio sa ovim.– Mislim da se oni g..ze i ja sam na vreme obavešten! – povikao je Zmaj.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Cakisaid@ said:

...
j**o ti zmaj mater!!!
06. 08. 2015

... said:

...
Nije p***r nego ped***ina
05. 08. 2015

Caki said:

...
p***r je onaj tvoj sto brije bu-lju i cm.ar i svi to znaju a tebi krivo pa pominjes Zmaja.
05. 08. 2015

... said:

...
Znmaj bi da se guzi sa njima dvojicom.Zmaj je latentni gej.
05. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop