nedelja, 13 mart 2016 10:07

alt

"Voljna da mu lično presudi za sva nedela"?


Klaberku Tamaru Đurić ne pogađa to što je Kristijan Golubović ponovo pokušao da odloži robiju, već je voljna da mu lično presudi za sva nedela, ukoliko to sud neće da uradi.

Đurićeva smatra da bi Golubović trebalo da boravi u ustanovi gde će se psihički izlečiti, jer mu zatvor u tome ne bi pomogao.

"Ne zanima me da li će robijati ili neće, da li izbegava robiju ili ne. Da se ja pitam, oprostila bih mu sva krivična dela i dovela ga kod sebe da mu presudim. Psihički, ne fizički. Kao u “Farmi”, samo još gore. Korak po korak. On bi za dva meseca bio kao bela lala", izjavila je Tamara i dodala da Kristijanu nema pomoći.

"On je budala i na slobodi i na robiji. Zatvor njemu ne može da pomogne. On je patološki lažov, psihopata. Za njega je neka druga ustanova. U svakom slučaju bih volela da ostane na slobodi zbog njegove porodice. Kakav je, takav je, ali njegovoj porodici je sigurno neophodan", dodaje klaberka, koja se osvrnula i na bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu.

"Dejan i ja ćemo uvek biti prijatelji, to je sigurno", objasnila je Tamara. Đurićeva nam se požalila da joj bivši dečko, pevač Aleksandar Živanović, sa kojim je započela romansu u rijalitiju “Farma 6”, nije čestitao Dan žena i da je zbog toga veoma razočarana.

"Stvarno me je to pogodilo, ali mu ne zameram. Možda nije imao vremena, znam da mnogo radi. Možda nije želeo, ne znam. Sve u svemu, ne bih bila ponovo sa njim. Ne volim da se vraćam na staro. On jeste ulepšao jedan period mog života, ali imamo drugačije poglede na život, drugačije interese, mislim da je to glavni razlog zbog kojeg nismo uspeli",  poverila se klaberka.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop