Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 27 septembar 2015 22:21

alt

Golubović masirao starletu, farmeri sve prate


Stanija i Kristijan stigli su u hotelsku sobu, nakon što je Zadruga odlučila da umesto Radeta, mladoženje, Golubović provede prvu bračnu noć sa starletom.Zadruga je rešila da napravi potpuni haos, pa je Farmerima donela televizor preko koga će pratiti Kristijana i Staniju.Stanija je odmah sela na krevet, i komentarisala kako imaju pravi krevet posle mesec dana. Odmah su obišli kupatilo i rekli da će biti problem za tuširanje jer kamere svuda snimaju.

"Zadrugo, ako ćete mi poslati frizera, odmah ga pošaljite, da znam da li da perem kosu", rekla je Stanija veselo dok se smejala sve vreme."Žao mi je što Glupomirom poltron Rade, zvani Mlitavi, neće provesti ovde noć sa tobom", rekao je Kristijan.Gledali su po sobi radoznalo i uz ogromne osmehe konstatovali šta sve imaju.

Kristijan i Stanija su smislili način kako da se okupaju a da ih kamera ne snimi. Kristijan će držati peškir kako kamera ne bi snimila Staniju dok se tušira."Sad će Kristijan da me vidi golu", smejala se Stanija, dok je on rekao da neće viriti iza peškira.Golubović je apelovao na Zadrugu da ugase kamere od 2 do 3 ujutru, jer će objasniti Staniji "kako Mujo dere jarca".Ukućani su komentarisali kako je Rade trebalo da bude umesto Kristijana, dok je Lazić rekao da mu nije krivo. "Da, baš ti nije krivo sad kad vidiš ovo", rekao je Novica ironično.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Dva nebitna lika
27. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop