Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 10 oktobar 2015 17:49

alt

Kamere zabeležile lep prizor u buretu


Stanija Dobrojević se okupala u buretu, a kamere su je sve vreme snimale.

Naravno, grudi su bile u prvom planu, a Dobrojevićeva se sve vreme trudila da ne pokaže nešto više. Da li je uspela u tome pogledajte u klipu ispod:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Stanija je najobičnija izbeglička dr@olja, kao i majka joj, a inače Stanija zvana Spre@rmara potiče iz ratnoprofiterske porodice čiji je pater familias ucmekan prilikom pljačkanja napuštenih srpskih i hrvatskih kuća po Slavoniji.
I kao i gomila drugih izbeglica, Srbiju je shvatila kao kravu muzaru, koju je još i kritikovala, na početku Farme 6,nazivajući je,kao i Srbe, primitivnim i zaostalim, jer,eto, mi, Srbi, ne shvatamo značenje pojma STARLETA.
Znamo, Stanija, znamo - to je kur@@wa koja se nabija na kity za 5 evra i jogurt, a lično mi je žao što i tebe i svu tu tvoju vašljivu porodicu put ka Srbiji nije naveo na neko minsko polje, pa da odletite u vazduh, i u pi@čky materinu,
je@bo vas ko vas dovezo ovde.
10. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop