četvrtak, 17 novembar 2016 09:57

alt

Odbila poziv jednog romskog para da peva


Iako tek nekoliko meseci Stanija Dobrojević gradi pevačku karijeru, već joj stižu pozivi za razna gostovanja, pa čak i za romske svadbe.

Iako su Romi veoma probirljivi kada je reč o pevačima koji moraju odlično da pevaju, da znaju mnogo narodnih pesama i da budu u kondiciji kako bi im pevali po celi dan i noć, Stanija se jednom romskom paru učinila kao neko ko bi bio pravi izbor da uveseljava goste na njegov veliki dan, ali ona je poziv odbila.

- Imala sam poziv za jednu romsku svadbu, ali sam odbila. Pomislila sam: „Zašto vi mene uopšte tražite, ja sam tek krenula. Nemam toliko širok repertoar”. Iskreno, bilo mi je dosta šokantno kad su mi rekli da moram da budem dosta sa gostima, da sedim, da me tamo grle, cmaču... Ja sam rekla „Ne!“ Nekako sam više za klubove - objasnila nam je Stanija, koju smo sreli na snimanju spota za novu pesmu koju je snimila sa kolegom Markom Vanilom.


Izvor: Puls online


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

zalosna sova said:

...
da li ce ovaj napi.cak vise da sjase sa qrca.
20. 11. 2016

... said:

...
Ti si vise za k...c
18. 11. 2016

Cacaca said:

...
Kad bi muzika mogla plakati ( bukvalno ) , zbog Stanije bi neprestano plakala ...
17. 11. 2016

krezavi said:

...
Fufa zna da peva samo kada je mikrofon u obliku palamara
17. 11. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop