petak, 12 februar 2016 16:10

alt

"Naterala me je da potpišem priznanicu"


Kristijan Golubović video se danas sa Stanijom Dobrojević i dobio svoju polovinu novca koju je zahtevao.Starleta je rekla Goluboviću da mora da dođe u određeno vreme na određenu lokaciju, a onda pozvala i određene medije, te ga naterala da potpiše i priznanicu prenosi Pink.rs.

– Kada sam išao za Novi Sad rekla mi je smradu jedan, daću ti novac iako si me pljuvao po svim medijim. Ništa me nije zabolelo kao ta njena izjava jer ja o njoj ništa nisam pričao, nijednu ružnu reč, već sam je štitio 125 dana i zbog mene je na kraju i pobedila kada su moji glasači glasali za nju. Obećala mi je 25.000 evra, kasnije je rekla da će mi dati 17.500 i na kraju mi je dala 12.000 jer je tvrdila da je imala troškove oko PR-a – istakao je Krtistijan.

- Posle svega ne želim više da je vidim. Novac cu dati svojoj ćerki Veri. Planiram da kupim stan u Kraljevu i ovaj novac pripada mojoj ženi a ne meni i sa njom ću videti koliko ću novca dati u humanitarne svrhe. Koliko je Stanija jadna, potvrđuje činjenica da me je naterala da potpišem priznanicu kako sam primio novac što sam na kraju i uradio, pred advokatima i njenim PR-om - dodao je on.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Toliko se obrukala vise joj je mala i Amerika da se krije.
12. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop