četvrtak, 27 septembar 2018 07:09

alt

Ti meni ne trebaš u životuTokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihovu vezu. Naime, Tomović je zamerio svojoj devojci što nije sela kraj njega kada ju je zvao, već ga ignorisala.

Nikako mu nije prijalo što nije dobio pažnju svoje bolje polovine, pa je nastao pravi haos.

- Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru... - vikao je Tomović.

- Neću da te pustim dok se ne iskuliraš. Ne možeš kada sedimo sa prijateljima. Zašto demonstrativno ustaješ kada sedimo sa dragim ljudima? - ljutito je rekla Stanija.

- Tri puta te zovem kao g*vno i ti me tri puta kao poslednje go*no gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu - odbrusio joj je Vlada.

- Je l' ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Neću da te pustim na miru, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe - pravdala se Stanija.

-Što se ne pomiriš sa Bojanom? Ti se pomiri sa njim i ja nikad neću pričati sa tobom. Ti ako misliš da možeš ovu igru da igraš sa mnom, prevarila si se. Klipovi postoje. Ja ću da apelujem, ti, Bojan, Olja, prethodnih sedam dana, kontakt tvoj sa njim, i moj sa Lunom. Neka daju sve moje kontakte sa njom, ako hoćeš haos... - povikao je Crnogorac.

- Ja sa njima ne progovaram ni reč. Sa Bojanom sam progovorila dve rečenice za budžet i sinoć nešto. Olji, ni reč. To je uslovljavanje. Ne želim da me uslovljavaš. Hoćeš tako da raskinemo? Evo odmah raskidamo. Je l' tako lakše - odbrusila je Stanija Vladi.

Nakon toga njih dvoje su dugo vodili raspravu, a ista priča se vrtela u krug. Vlada ne može da pređe preko toga što ga Stanija nije ispoštovala, a ona i dalje drži do svog stava.

Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Ledy GAGA said:

...
STANIJU PROTERATI SA SVE FAMILIJOM PROTERATI U PIČKU MATERINU IZ KOJE SU DOVUKLI.
27. 09. 2018

Ledy GAGA said:

...
Donald JE zapravo rekao:
" SIJUKSI SU DOBAR NAROD, S REZERVAT STENDING ROK JE LEPA ZEMLJA SIJUKSA...."....

misleći da je Ana Brnabić predstavnik Sijuksa, a ne Srba.
Možda i zbog autfita.
Onda su mu savetnici sa diplomama Harvarda i Jejla objasnili da je Ana iz Siberije, koja se nalazi negde u Evroaziji i da njome ( Siberijom ) vlada Kim Džong Wučič, Zvani Pi*ousti.

Nije ni tom Donaldu lako.
27. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop