ponedeljak, 05 oktobar 2015 00:48

alt

Prozivale se da su prostitutke i dro*e
Stanija Dobrojević i Jelena Milošević poznatija kao Balerina još pre nekoliko dana započele su rat. Međutim, večeras kada je voditeljka prozvala Jelenu da da svoje mišljenje o Staniji, nastao je pravi haos.Naravno, Balerina nije imala lepe reči a ono što joj je najviše zasmetalo jeste njeno zanimanje, tačnije šta to znači starleta.

Kada je Jelena završila svoje izlaganje prozvana je Stanija da da svoje mišljenje.

"Rekla sam da je ta osoba za mene vazduh. Ne može da mi parira ni fizički, ni po obrazovanju. Moja porodica je ponosna na mene. To kako se ja predstavljam i kako se ona predstavlja, nećemo da upoređujemo. Sad ću reći, žao mi je ali tako je... Jelena, od sada ovde i kada izađemo napolje nemoj više da mi se obraćaš. Nije te ovde samo ko nije hteo, ti si obična dro*a", govorila je Stanija.

Uvrede nisu prestajale, jedna drugoj su izgovorile mnoge reče za koje mogu biti i kažnjene. Pogledajte kako je sve to izgledalo:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Stanijina majka Skravica jeste ološ, kao i ostali deo njene ratnoprofiterske familije, koja se nepozvana dovukla da prodaju mu@da za bubrege po Srbiji, a ostali su dužni pojašnjenja kako su to od ibeglica sa dve kese ( verovatno punim deviza i zlata, opljačkanih) došli u posed više nekretnina, ali ja sam objašnjenje dala više puta, setimo se samo da je pater familias ucmekan tokom, da prostite,pajanja po napuštenim srpskohrvatskim kućam po Slavoniji.
A keva ove Onanije je poznata rasturačica brakova, matora ja@@jopija i pod kasne godine sponzoruša, pa joj je ćerka imala nadasve dobar primer kako "uspeti" u životu, i ne obazirati se mnogo na druge.
Dakle, sve bi njih u kompletu trebalo na sud, pogotovu jer se priča da je keva inače i ćerkin glavni makro, a brat teški mafijaš.
I sad, kako ne glasati za Maju?
kako ne biti na strani Maje Zlog Hobita, kada je u pravu za sve šzto je rrekla?
I o kakvim bre akademskim građanima se ovde radi?
05. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop