Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 04 maj 2012 17:35

Starleta iz "Survivora" Stanija Dobrojević tvrdi da se udaje za izvesnog Vladimira!

 

 

 

 

 

Stanija Dobrojević tvrdi da se udaje! Ona kaže da će stati na ludi kamen sa momkom za koga tvrdi da joj je dugogodišnji dečko Vladimir i dodaje da su njih dvoje nedavno započeli zajednički život u njegovom stanu u Atlantik Sitiju!
- Mnogo se volimo, udajem se, a da li ćemo ostati da živimo u Americi ili ćemo se preseliti da živimo u Rusiju, još ne znamo
– kaže starleta.

 

 

 

Svadba bi, prema njenoj priči, trebalo da bude na jesen. Ipak, sve ono što kaže Stanija treba primiti sa rezervom, jer je svojevremeno tvrdila da je u vezi sa Gojkom Kačarem i Vladimirom Volkovim, što su obojica bili demantovali.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Survivor Srbija


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

P. said:

...
Haha, kada bi je zenio svako ko joj ga je uheftao, imala bi na hiljade muzeva. Nabedjena rosava kurcolomka.
05. 05. 2012

Jon Vejn said:

...
Rezident EVIL !!!!
05. 05. 2012

LADY GAGA said:

...
MISLIŠ, UDU SE DAJEŠ?
05. 05. 2012

Dorotea said:

...
Koliko moze neko biti glup i bez morala da laze jos gore kada je to zensko ! zamisli da ti ljudi demantuju a ona se ne opameti vec opet i opet pravi iste greske.
Mene bi ubio blam da jedan decko demantuje vezu samnom !, ja to nebi prezivela.
04. 05. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop