ponedeljak, 27 mart 2017 08:35

alt

Stric Aleksandre Subotić izazvao haos u "Parovima"Čim je ugledala strica u studiju, Aleksandra Subotić počela je da plače i napustila je dnevnu sobu!

Srboljub Subotić, rođeni stric Aleksandre Subotić, napljuvao je Aleksandra Čabarkapu pred kamerama i podržao sve što je Kristijan Golubović nedavno rekao o Ljubi Pantović i njenoj ćerki.

Srboljub Subotić, stric Aleksandre Subotić, ušao je u vilu kao ravnopravni takmičar, a Ljubina ćerka je proživela jedno od najtežih večeri u životu.

Nakon što se u vili pokrenula priča o tome kako Aleksandra i dalje voli oca svog deteta Čabarkapu, Srboljub je naveo da se ona i dalje dopisuje sa njim i da mu svakomalo šalje pisma. Zbog ovih reči, Aleksandra se veoma potresla pa je skakala od plača i nervoze....

Pogledajte hronološki razgovor između Aleksandre i Srboljuba:
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
PA NARAVNO DA JE MALA DRONFULJA POCELA DA KMECI KAD JE USAO TERMINATOR LAZOVA!
KONACNO SE RASKRINKALO POSTENJE MAMICE I CERKICE:)
28. 03. 2017

said:

...
smoriste vise sa ovim budalama.
27. 03. 2017

oro said:

...
gomila budaletina na jednom mestu.

sada to postaje privatni relity family subotic.tako nas zabole qurac za sve njih u kompletu,za njihove hebacine,ko s kim jeste ko s skim se nije hebao.gledaocima se povraca na sve to
27. 03. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop