Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 27 septembar 2008 16:23

Voditeljke Sanja Marinković i Snežana Dakić u sukobu oko termina svojih emisija na teleleviziji Pink!Na pomolu je novi medijski rat! Sanja Marinković vratila se sa trudničkog bolovanja i dobila svoj nekadašnji termin na televiziji Pink. I sve bi bilo u redu da u međuvremenu njena koleginica Snežana Dakić nije zauzela ovaj termin sa svojom emisijom "Život u trendu". Tako će ubuduće Dakićkina emisija biti emitovana u podnevnom terminu, koji je inače jedan od najmanje gledanih, što nagoveštava da bi uskoro mogla biti i skinuta iz programske šeme televizije Pink.

 

Kako se priča, razlog za ovakvu rokadu bilo je to što je Snežanina emisija imala slabu gledanost i komentari da je u njoj previše sponzorskih priloga i reklama. Poznate voditeljke nisu se još oglasile u javnosti, ali kako za sada stvari stoje, Sanjinim povratkom u "ružičasto jato" Snežanin angažman na Pinku doveden je pod znak pitanja.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2 > 

QRAJBER said:

...
ONE SU DVA PRAZNA PROBUSENA QRTONA NA BICIKLU
05. 08. 2016

LOŠMI said:

...
HAJDE DA GLASAMO KO JE VEĆA BUDALETINA I MENTOLKA OD OVE DVE?PO MOM MIŠLJENJU MRTVA TRKA.DAKIĆKA UMISLILA DA JE JAKO VAŽNA I PAMETNA,A OVA SELJANČURA IZ BARAJEVA MARINKOVIĆKA KREŠTI I AFEKTIRA KADA PRIČA.OBE SU PRAZAN IZDRK.AN k***c NA BICIKLU.
28. 09. 2013

Mwa said:

ss
Ne razumem zasto ih toliko blatite, Snezana ima dobar stil i pametna je, a to sto je nekima zanimljivije da gledaju gluposti poput farme, ne znaci da im emisije nisu dobre i da se u njima ne mogu cuti poucne stvari, pogotovo u Snezaninoj.
27. 03. 2011

azaian nonfqfqo said:

ccccc
Smesne ste a jos smesniji oni sto gledaju vase emisije na tv...nadam se da ce ovakva sranja sa tv kao i latino americke serije da se zabrane!!!vise puta ste nam pokazali da ne umete da napravite dobru emisiju a ni dobru kopiju!!!kopirate strane voditelje,citirate,ponavljate njihova pitanja,njihovo ponasanje ,njihov pristup emisijama...
06. 10. 2009

krle said:

...
mnogu si jaka sanja najaka od site voditelki
18. 09. 2009

krle said:

...
mnogu si jaka snja najaka do sega so imam videno srpkinja
18. 09. 2009

mishka said:

...
Mi smo daleko od svega sto vec postoji u svetu i evropi.Ne zivim u BG , ali sam se na zalost tu rodila, muka mi je od svega tu kad dodem na odmor ,a dolazim samo zbog majke i familije.To sto mozete videti na nasoj televiziji to su sve pokupovali iz evrope, niko tu nista ne moze da osmisli i da proda evropi. KO SU TE DVE??? Sanja? Snezana?...,BYE
02. 07. 2009

Sandra96 said:

...
SANJA JE KONZA!!!!!!!!!!!
A OVA DRUGA....
UBI BOZE...
24. 02. 2009

Sndra said:

...
Sanja je simpa,a Dakiceva samo naklapa...
Ja sam pre za Sanju,ona je gotiva...
24. 02. 2009

Iva said:

...
Stvarno emisije su im bla-bla.Nece biti stete i da ih nema.Neka se zamene sa sadrzajnijim prilozima.Iako uporedbe nema, moram da pomenem Miru Adanju-Polak.Nema joj ravne na nijednoj tv.RTS zna sta je pravi novinar.


01. 02. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop