ponedeljak, 27 jul 2015 10:32

alt

Jelena privukla pažnju svih prisutnih


Pored toga što je uspešna šminkerka i jedna od uticajnih ljudi na društvenim mrežama, Jelena Maćić za jedan dan uspela je da zaludi Crnogorsko primorje.Naime, paparaco dnevnih novina ALO slikao je Jelenu na jednoj poznatoj plaži u Bečićima, gde sunča svoje gole grudi. Jelena je u toplesu privukla pažnju svih prisutnih, ali se ona na to očito nije obazirala, već je uživala u čarima Jadrana.Maćićeva se pojavila na plaži bez gornjeg dela kupaćeg kostima, a sudeći po prizoru, nju očito nije sramota da se gola skine na plaži koja nije nudistička i gde boravi veliki broj estradnih ličnosti.

Šminkerka je na plaži provela nekoliko sati, a zanimljivo je da se na znatiželjne poglede i komentare nije obazirala, a na njih uglavnom ne ćuti. Iako poznata po britkom jeziku, rešila je da se jednostavno opusti, te je uživala na ležaljci čitajući knjigu, sunčajući se i pričajući sa društvom. Nismo je videli da se tokom jučerašnjeg dana kupa u moru, pa pretpostavljamo da su je kokteli dovoljno rashladili.Inače, Jelena je pre nekoliko dana stigla u Crnu Goru, a na društvenim mrežama konstantno hvali uslugu Đetića i osuđuje one koji su kritikovali ugostitelje u susednoj nam zemlji. Poznata šminkerka je prisustvovala i reviji Žan-Pol Gotjea u Kotoru, a sa svojim pratiocima na Fejsbuku je podelila i kako se spremila za tu manifestaciju.Pored toga, ona svakodnevno piše šta jede i šta radi na Jadranu, ali ovog puta izbegava da komentariše situaciju u Srbiji.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop