utorak, 06 oktobar 2015 10:59

alt

Dobile su po nosu par puta od mene


Slađana Petrušić otkrila je ostalim ukućanima vile "Parova" da je u jednom periodu svog života želela da se zamonaši.

- Bila sam u manastiru, želela sam da ostanem tu da živim. Mnogi su bili u šoku zbog te moje odluke. Učestovala sam u mnogim humanitarnim akcijama, pa sam i po toj osnovi bila vezana za časne sestre, koje su, ispostavilo se, ne baš tako poštene - ispričala je Slađa i dodala:

- Kada smo saznali da je jednom malom potrebna pomoć, trebalo je da se skupi novac, a radilo se o prevari. Dobili su po nosu par puta od mene, jer više od pola njih nisu tako časne. Samo sam se zakačila sa jednom časnom, koja je nagrađena za najhumanitarniju. Ona je poslala dopis jednom listu gde je ona na kraju rekla da joj ne stavljaju ime uz golu ženu. Rekla je kako ona mene ne poznaje. Ona je čudna bila, malo nečasna. Nikada ne bih dala novac u crkvu i časnima, jer 70 odsto tih časnih i sveštenika nisu dobri - tvrdi Petrušićeva.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

BOCKO said:

...
SLADJA NEURACUNLJIVA DOK NAPADA DRUGE VIDIJIJSE U OCIMA KAKO BOLENOSE SMIJE
06. 10. 2015

... said:

...
Preterana agresija.Kompleksi izazvani nekim dogadjajem u detinjstvu.Oseca se silnom jer je pored nje ovaj bilmez Uros.To je veza iz interesa,bez emocija.
06. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop