utorak, 24 januar 2017 09:25

alt

Pred svima ga ispolivala vodom


U emisiji "Izvedi me" u svakoj emisiji, devojke biraju momka s kojim će izaći na večeru.

Izvesna Kasandra odabrala je Bojana kao svog pratioca za večeru. Otišli su u restoran, a potom sledi šok...

Sve je bilo u najboljem redu dok se nisu dotakli teme o kojoj su imali suprotstavljene stavove - imali su drugačiju percepciju o ulozi žena u 21. veku, pa mu je Sandra iskreno stavila do znanja da nije saglasna sa njegovim konzervativnim stavovima.

"Deluje kao fin, iskren momak ovako, na prvi pogled, ali sam onda videla da ima pogrešne stavove o ženama", iskrena je bila Sandra, a onda je usledio šok - mladić je bez dlake na jeziku otkrio kako doživljava svoju partnerku, čime ju je smrtno uvredio.

"Moj je zaključak da si ti za pranje, peglanje, decu, kuvanje, treba da pereš noge mužu. Tako pričaš", iskren je bio takmičar, nakon čega je Sandra rešila da mu se suprotstavi.

Rekla mu je da je veoma zanimljiv i odmah zatim da se, u stvari šalila, nakon čega ga je u prepunom restoranu pred svima ispolivala vodom!Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Cacaca said:

...
Slažem se , Krezza , u pravu si ! Kuda ide ovaj svijet...?
24. 01. 2017

krezza said:

...
Opet budaletine.samo budaletine,kreteni,retardi,drogirasi,qrve,starlete,lezb
ace,lopovi,pijandure,gejevi,ljudi sa dna prolaze.dosta nam je kontaminacije.pametne devojke i momci ne mogu da se pokazu
24. 01. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop