Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 09 maj 2009 16:39
Incident se desio na ulazu u Hotel "IN", gde je posle kocerta bila organizovana žurka.
 
 
 
Kako je to uobičajeno da pevači organizuju neku vrstu proslave za svoje kolege i prijatelje posle koncerata, pa je tako i Mile Kitić u hotelu "IN" napravio žurku na koju su pozvani mnogi njegovi prijatelji iz sveta estrade.  Međutim, kako je on ili neko iz njegove organizacija zaboravio da pošelje pozivnice Sinanu Sakiću, Banetu Obradoviću i Džeju Ramadanovskom, tako obezbeđenje hotela nije htelo da ih pusti.


Nakon kraće rasprave Bane i Sinan su se naljutili i otišli, a Džej je ostao da se raspravlja, pa je čak ceo slučaj po njemu imao rasistički karakter. Sinana su vratili s ulaza, ej Sinana, nas Cigane su zvali da ih povučemo za k.... - urlao je Džej na sav glas, piše dnevni list Alo.
 
 
Posle se na ulazu pojavila bosonoga i uplakana Marta Savić koja je pokušala da objasni da je došlo do greške, ali je na kraju sela u taksi sa svojom ćerkom i otišla sa mesta događaja. Sam Mile Kitić je takođe pokušao da objasni da nije njegov posao bio da deli ulaznice, a organizator koncerta se ogradio da je njegov posao bio samo do kraja koncerta.
 
 
Sve u svemu, ostaje nejasno obezbeđenje hotela "IN" koje je legende domaće estrade kao što su Sinan Sakić i Džej bez ikakvog respekta vratilo sa ulaza, a da pritom nisu pokušali da kontaktiraju nekog iz organizacije i bez incidenta reše nastalu situaciju.
Foto: Alo

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (15)add comment
 1 2

mala said:

...
ja se ne bi ni pojavila ako mi nisu poslali pozivnicu
09. 05. 2009

nena bg said:

...
pa cigani njegova braca...
09. 05. 2009

smicalica said:

...
Pa mozda ljudi ne slusaju tu muziku pa ih ni ne znaju,elem mislim da su ispali profesionalci nepustivsi ih, sta je u Srbiji moguce nigde nije. Ako si se pojavio na tv-u to znaci da su ti sva vrata otvorena i da svuda mozes na konto toga sto si poznat.......ccccc
09. 05. 2009

Tijanaa said:

...
Skandal bez potrebe. Ni meni nije jasno zasto obezbedjenje nije kontaktiralo nekog iz organizacije, kada su videli da su u pitanju javne licnosti? Mozda ih nisu prepoznali? :-)))
09. 05. 2009

m.boban88 said:

???
E, bas mi je zao...
09. 05. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop