Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 20 septembar 2008 17:26

 Na promociji knjige "Vrati unatrag, razgovori sa Margitom Stefanović" muzičar Ivan Fece Firči izazvao incident!
 
 
Na promociji knjige "Vrati unatrag, razgovori sa Margitom Stefanović" Aleksandra Ilića u beogradskom SKC-u došlo je do incidenta kada je nekadašnji bubnjar grupe "EKV" Ivan Fece-Firči uručio autoru opomenu pred tužbu.
Firči je došao na promociju knjige u četvrtak uveče i nakon što je uručio autoru opomenu (kojom od njega traži da obustavi štampanje knjige, milion dinara zbog povrede dostojanstva, ugleda i časti i javno izvinjenje putem medija), otišao je za šank i odatle slušao ostatak predstavljanja knjige.
 
 
Ono što se Firčiju nije dopalo u knjizi jeste to što je autor iskoristio razgovore dok je Margita umirala boreći se sa HIV-om i što je predstavio kao narkomanku. Mnogi su mu poručili da je "lešinar" i da ga je Magi "zavitlavala" govoreći mu na taj način o sebi i grupi.
Na prozivke i najavu tužbe, autor je samo rekao:
- Može da se ljuti ko god hoće, i Firči! Ne zanima me! Imam pravo na svoje mišljenje. 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

darija said:

una tantum
Mislila sam da smo prerasli palanacke predrasude,vidim,nismo!U Srbiji zvrlja knjige ko stigne i usput,koga zakaci.Sada je izgleda Firci zgodna meta.Ko svima vama daje pravo da tog coveka osudite"una tantum",pljujete po njemu,njegovoj muzici,porodici,licnom zivotu,sumirate njegove neuspehe i uspehe i dajete dijagnoze? Zapitajte se dobro svi,pre nego sto bacite kamen,koliko zasluzujete da se zovete hriscanima!
07. 08. 2011

jelena zrenjanin said:

ćao
ma ne pustite ih da slusaju seku i ove iz granda.
12. 06. 2010

Brane said:

SLO
Pa najprije treba pročitat knjigu. Da li ko zna je li jo moč dobiti na net-u.
Kde ju mogu kupiti? U SLO je još nema.

Pozdrav od Brane-ta iz Slovenije
25. 06. 2009

Meri said:

...
Sram vas bilo, kako govorite o ljudima koji nisu među živima!
Da, i ako želite da zaštitite svoju djecu od današnjeg šljama, pa i te droge. Nemojte da ih rađate, tako ćete poštediti sebe i sačuvati živce, pa i tu djecu.
Da, Mia Sonja i cijela generacija na svoj način su se borili protiv današnjeg režima (njihov način života ostavi po strani).
Zašto niko ne kaže da su ti ljudi bili VRHUNSKI,ŠKOLOVANI muzičari i nadasve inteligentbi ljudi?!
Sad mogu ruku dati da vecina vas sjedi gleda GrandiGrandove "zvezde"...kao i vaša djeca naravno. Seke, Cece...seljanke polupismene al' to je već druga tema..pozdrav i čuvajte svoju djecu!
10. 02. 2009

mia said:

...
hmmmm....kakve ve
14. 01. 2009

mia said:

skandal na promociji knige
Šta je s ovim narodom danas?! I mala djeca znaju da su članovi grupe EKV bili teški narkomani, a Firčiju smeta što je čovek svari nazvao pravim imenom! Eto, čitam danas komentare kako je i Sonja Savić bila ''neshvaćena i nedovoljno cijenjena''. A šta je trebalo?!!! Da je po čitav dan drže na TV ekranima, onako ufiksanu i obeznanjenu, da takav primjer dajemo djeci, kako bi gospođa bila uvažena. Neshvaćena??? Ma nije nego!!! A ko je to danas pa shvaćen, neka mi objasne. Svi smo mi negdje i od nekog neshvaćeni, pa nismo pojurili da drogom riješimo probleme. Narkomanima su svi krivi, samo su oni ispravni.
24. 09. 2008

deki said:

...
Da, teshko ce se ponoviti toliki broj narkomana raspalih u istoj grupi
21. 09. 2008

Mirjana said:

...
volela bih da procitam knigu,pa da tad dam svoj komentar.tesko da ce neko ponoviti ono sto je grupa "EKV" uradila!bili su unikat!narkomani,kako god-Nezamenljivi!I,jako mi je zao sto ih vise nema...ali hvala Bogu ostavise dubok trag!
20. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop