utorak, 07 jun 2016 08:31

alt

Piše knjigu.Poseban deo biće posvećen "Farmi"


Bivši farmer će u svojoj autobiografiji poseban deo posvetiti učešću u popularnom rijalitiju, a rešen je da konačno otkrije celu istinu o njegovom odnosu sa starletom.

Kontroverzni Kristijan Golubović odlučio je da napiše knjigu u kojoj će otkriti sve detalje o seksu sa Stanijom Dobrojević i Jelenom Milošević Balerinom. Žestoki momak trenutno je na odsluženju četvorogodišnje zatvorske kazne u požarevačkoj "Zabeli", a vreme će iskoristiti da otkrije sve pikantne detalje sa "Farme 6".

Golubović će se u knjizi baviti svojim detinjstvom, druženjem sa kriminalcima, ali će pisati i o doživljajima u rijalitiju, prenosi Informer.

- Kristijan već neko vreme želi da napiše knjigu o svom životu, a sada ima dovoljno vremena za to. Poseban deo biće posvećen "Farmi". On tvrdi da jedva čeka da raskrinka neke učesnike, poput Stanije Dobrojević. Ispričao mi je da je sa njom i Balerinom imao seksualni odnos na imanju. Konačno će to u knjizi priznati - tvrdi Golubovićev prijatelj.

- Stanija ga je razočarala i želi da pokaže njeno pravo lice - dodaje on.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop