sreda, 01 mart 2017 09:27

alt

Ispričao kod Ognjena Amidžića šta se dogodiloSimon Šikalić gostujući u esmiji kod Ognjena Amidžića, otvorio je dušu i konačno progovorio o svemu što se kobnog dana dogodilo između njega i Milice Dabović.

Naime, pre nepune dve nedelje bivša reprezentativka Srbije u košarci, Milica Davbović, policiji je prijavila, kako je njen sada već bivši dečko, Simon Šikalić pretukao. Ipak, kako bi se obe strane saslušale, Simon je pristao da kod Ognjena, ispriča sve šta se dogodilo i kako se on sada oseća: "U policiji se sve vodi kao ugrožavanje bezbednosti. Da smo mi bili u zvaničnoj vezi, to bi bilo nasilje u porodici, da tako kažemo Tako da to nije nasilje, odnoso premlaćivanje, kako su pisali pojedini mediji. Poznat sam kao dečko Milice Dabović, iako sam prvak sveta u rukometu i dečko koji živi ceo život u Francuskoj. Godinu i po dana sam izbegavao medije i sve, ali eto morao sam se sada pojaviti zbog sve", kaže Simon i napominje da je svevstan čitave situacije i kakve posledice mogu da budu:

"I te kako sam svestan svega, ali to nije moglo da bude izbegnuto nikako. Devojka je otišla u policiju i prijavila me da sam je tukao godinu i po dana i da je padala u nesvest od mojih udaraca. Na slikama se vidi samo jedna štrafta i ako je to premlaćivanje, onda ne znam stvarno, onda je to ok. Verujem da će pravosudni organi doneti pravu odluku. Sve je moglo bez ružnih reči, to je između mene i nje, ne znam što je iznosila to, valjda zato što je povređena. Ne znam kako da do okarakterišem. Te stvari koje su iznete iz njenih usta u javnosti su sve nebuloze, notorne laži.

Većina mojih drugara su dobro upoznati sa našim odnosom. Znaju da sam je držao kao kap vode na dlanu i bukvalno su šokirani njenim izjavama. Znaju šta sam radio za nju i šta sam bio u stanju da učinim za nju. Iznosila je jedno godinu i po dana, i sad iznosi nešto drugo", kaže Simon i napominje da se ne kaje, kao i da je planirao zajednički život sa Milicom:

"Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam. Sve je učinjeno uz moj zdrav razum i nemam zbog čega da se kajem. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam želeo. Naša veza je trebala da se kruniše brakom, i o detetu smo pričali, sve. Te sporne slike su sve prekinule. Ali idemo dalje. Ako mogu neke slike da naštete ljubavi koja je toliko uzdizana u nebesa, onda to nije ni trebalo da se desi.

Jedini pritisak mi je što sam bez pasoša i polovine stvari. Naravno, uvek ću se vraćati ovde. To je samo jedna lekcija u životu. Uvek sam dolazio i dolaziću. Svako ide svojim putem, želim joj svu sreću i to je to", zaključio je Šiklić.


Izvor: Svet Plus


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop