Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 28 mart 2010 17:34

Zvezda se pojavila na "Nedelji mode" sa brošem na kojem je istaknut broj nezaposlenih u Hrvatskoj!

 

 

 

 

 

Pevačica Severina Vučković ponovo je uspela da privuče pažnju, kada se pojavila na hrvatskoj "Nedelji mode" sa specijalnim obeležjem. Kako pišu tamošnji mediji, Seve je na modno veče došla nasmejana, doterana i sa zanimljivim detaljem koji je svima privukao pažnju. Ona je na svom sakou imala broš sa brojem nezaposlenih osoba u Hrvatskoj.

 

 

 

Inače, samo nekoliko dana pre toga Severina je održala koncert u Skoplju zajedno sa kolegom, prijateljem i sugrađaninom Petrom Grašom. Njih dvoje su napravili odlično atmosferu, publika je bila oduševljena i sa njima je pevala gotovo sve pesme. Seve je priredila iznenađenje Petru, tako što mu je prva čestitala  rođendan i to adekvatnom pesmom "Happy birthday".

Foto: Net.hr


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

gogz said:

...
koji me k***c brišeš
30. 03. 2010

csscs said:

...
porno k***a
28. 03. 2010

victor said:

...
ma kurci se,a u stvari boli je uvo
28. 03. 2010

luis said:

...
pa neka je, jel ima tko u srbiji ko tako to iskoci s estrade u politiku?
28. 03. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop