Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 15 novembar 2011 18:47

Hrvatska pevačica Severina Vučković svog će sina nazvati imenom Aleksandar Ivan

 

 


Severina Vučković će, prema poslednjim informacijama, roditi sina koji će dobiti neobično ime, zapravo - dva imena. Kako piše beogradska štampa, pozivajući se na izvesnog Luku Matiča (dobrog poznavaoca estradnih dešavanja, šta god to značilo) Seve će roditi muško dete i dati mu ime Aleksandar Ivan.

 

 

 

Da li će sve to tako biti, uverićemo se za nekoliko meseci, a ono što je sigurno da će Severina bebu roditi u rodnom Splitu a onda se preseliti na svoj Salaš kraj Novog Sada. Mediji su već pisali da je Milan Popović kupio imanje koju je potpuno uredio u skladu sa "feng šui" filozofijom, kako bi njegov i Severinin dom bio bogat i blagorodan.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2 > 

dzordz-i-no said:

...
ZA MIKI STO U GACE IMA KIKIRIKI....NE OBRACAJ SE MOJOJ LJUBI INACE TI ISPADOSE ZUBI...JEZIK TI VEC VISI TOLKO DA GUZICU OLIZES I BALISSS NEPRESTANO..A STO SE TICE TEKSTA NIKAD SA SRBINOM ,MNOGE SU REKLE PA POREKLE ...
16. 11. 2011

Milos. said:

...
sta reci !!!
blago glupim srbendama
16. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
JA ZLA?

UVEK……..

JA LJUBOMORNA?

NIKAD……………………………

…І NA NAŠEM DIVNOM SRPSKOM JEZIKU, KOJIM MI SRBI GOVORIMO VEĆ TISUĆU GODINA, COPY PASTE SE KAŽE :

-PONAVLJANJE -
16. 11. 2011

Miki.In said:

...
Lady opet kopy paste,mada sta drugo i ocekivati od ruzne i debele gargamelke,zla i ljubomorna ...
16. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
MIKI IN.,

DOBRO JE ZNANO DA SI TI VELIKI SISAČ KYRCA KOJI PRIPADA ČEDI JOVANOVIĆU.
K***C, MISLIM……………………
ALI, KAKO SI TI JEDAN MARGINALAN І VRLO NEBITAN LIK, REĆI ĆU SAMO OVO:


-DA, JA SAM ŠOVINISTA, NACIONALISTA, KOMUNISTA, ANARHOLIBERAL, KLOKOTRISTA, TOTALITARAC, ČETNIK І LEDI.
-І U TOM SMISLU ĆU DA TE POŠALJEM KOD DZORDZINA DA TE NABIJE NA PALAMAR, A TI MAŠI RUČICAMA……………….


P.S.
NAKARAMO TI SE MAME AUTONOMAŠKE………………….

16. 11. 2011

Miki.In said:

...
Lepo ime,lepi roditelji,bice i lepo dete a ne rugoba poput lady gargamela :P
16. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
Nikada se ne bih udala za Srbina!
Sreda - 16.11.2011
Prošlogodišnja mis Hrvatske Katarina Banić izgleda nije od onih koje ljude ne dele po nacionalnoj osnovi, jer je u jednom intervjuu izjavila da se nikada ne bi udala za Srbina. Naime, Katarina je za „Red karpet“ rekla kako ne zna šta život može da donese, ali njena želja svakako nije Srbin.

- Nikada se ne bih udala za Srbina. Ne znam šta život može da mi donese, ali moja želja je da to ne bude Srbin - rekla je hrvatska misica i dodala:
-Ne bih svom detetu nikada dopustila (?!) da bude gej. Ne verujem da se gej rađa rođenjem (?!), mislim da je to sve stvar odgoja i stvar sredine u kojoj se osoba odgaja. Zašto, na primer, ja nisam homoseksualka? Jer sam odgojena u hrišćanskoj porodici i zna se šta je hrišćanstvo.
A zna se i šta je glupost!
16. 11. 2011

LADY GAGA said:

...
DZORDZ-І-NO,

NIJE ŠTO JE MOJA , ALI JE MAĆKA MILICA FERHUNDE STVARNO OPASNA RADODAJKA.

KAKAV FEBRUAR, TA SE TANDARI CELE GODINE, SVE CICE-MACE NA PROSTORU OD 50 KILOMETARA KVADRATNIH SU NJENO POTOMSTVO.

A MAČKOVI SU POČELI DA DOLAZIDU IZ KO ZNA KOJIH PIZDINACA, TAČNO PO MJAUKANJU VIDIM DA NISU IZ NAŠEG KRAJA.
16. 11. 2011

LADY GAGA said:

...

DEFINITIVNO MILICA FERHUNDE.

HVALA,

MILI MOJ DZORDZI-NO.
16. 11. 2011

novosadjanka said:

...
hahaaa.....LADY GAGA...mnogo si sasava.................
16. 11. 2011
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop