Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 15 april 2009 17:53
 
Hrvatska pevačica definitivno otkazala svoj koncert u sarajevskoj "Zetri" jer niko nije hteo da ga sponzoriše.
 
 
Kako za sada stvari stoje, nema ništa od pompezno najavljivanog koncerta Severine Vučković u Sarajevu. Iako je bilo planirano da krajem aprila održi koncert u dvorani "Zetra", Seve nije uspela na vreme da nađe sponzora za taj događaj.
 
 
Već nekoliko meseci se najavljivalo da će Severina održati veliki solistički koncert u prestonici BiH, a ona sama je davala izjave kako se nada da će u Sarajevu zapevati baš 21. aprila, na svoj 37. rođendan. Njen nastup je prolongiran jer nije pronađen sponzor koji bi pokrio deo troškova.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

jeca said:

koncert
Pa mislim da to bas i nije u redu.Bas steta sto nije mogla da zapeva bas na svoj rodjendan kako je ona zelela.Zbog sponzora.Steta.Nadam se da ce se provesti za svoj rodjendan na neki drugi nacin.Nadam se da ce uskoro zapevati u Novom Beceju (ponovo), a i u Beogradu.Srecan joj rodjendan.
Jelena N.Becej
21. 04. 2009

NOBODY said:

...
PA STA AKO NEMA SPONZORA?
16. 04. 2009

victor said:

...
boli je uvo
16. 04. 2009

mima šiš said:

severina bez sponzora
baš šteta što neće odrzati koncert tako velika zvezda ha ha ha
16. 04. 2009

Marac Zagoracz said:

sponzor
ja joj mogu biti sponzor tako da je seksam
15. 04. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop