ponedeljak, 18 septembar 2017 09:14

alt

Šokirana vešću o hapšenju Zorana MarjanovićaTeodora Krsmanović, sestra od rođenog strica Jelene Krsmanović Marjanović, kaže za Kurir da je šokirana vešću o hapšenju njenog zeta Zorana Marjanovića.

- Vest sam videla u medijima i blago je reći da sam se šokirala i zaprepastila. Ne želim da sudim nikome. Možda je istina da Zoran ima veze sa ubistvom, možda nije. Nadležni organi su ti koji treba da utvrđuju njegovu krivicu, a ne ja - rekla je Teodora.

Ona kaže da ju je više od Zoranovog hapšenja šokirala izjava njegovog oca Vladimira da je Jelenu ubio tajkun s kojim je bila u vezi.

- To je notorna laž. S Jelenom sam bila jako bliska i svi koji su je poznavali mogu da potvrde da ta priča nema veze s mozgom. Tvrdim da je Jelena bila dosadna žena, u smislu da se njeno kretanje svodilo na kuću, brigu oko Jane i njene bolesne majke. I da je htela da ima ljubavnika, ne vidim kad bi imala vremena za to, jer je zaista bila previše posvećena porodici, ćerki i bolesnoj majci - ističe Teodora.

Ona dodaje da su se ona, kao i njena dva brata i sestra uključili u istragu tako što su angažovali Centar za forenzička istraživanja kako bi konačno saznali istinu.

- Činjenica je da je istraga više od godinu dana tapkala u mestu. Zbog svega toga smo odlučili da damo predloge policiji i tužilaštvu i pomognemo u istrazi.

Pogledajte šta je Teodora Krsmanović reka televiziji Pink:
Izvor: Kurir.rs

Slika: Print screen YouTube


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop