ponedeljak, 31 jul 2017 16:16

alt

Potresna ispovest njegove supruge
Prošlo je više od pola decenije od odlaska legendarnog pevača, ali bol ne jenjava.

Na šestogodišnji pomen pevaču Ljubiši Stojanoviću Luisu, došli su supruga Silvana sa svojom decom, kao i Luisov rođeni brat, Dragan. Luisova deca, Maja Novaković i Marko, bili su sprečeni da dođu na pomen svoga oca, zbog boravka u inostranstvu.

Luisova supruga podelila je sa nama kako se oseća sada posle ovoliko godina od Luisovog odlaska.

- Potrebno je ono malo na početku, dok se ne snađete i ne sredite koliko toliko, mada kod mene su bile godine u pitanju, nije baš malo. Negde je sve na vama. Može neko da bude uz vas, može da bude onoliko koliko može, jer svi žive svoje živote i onda u suštini najvažnija stvar jeste da se osvestimo svi, da su najveći potencijali u nama i da mi sami sebi možemo najbolje da pomognemo. Čovek kada prihvati da su to neke stvari koje su van naše kontrole i koje se dešavaju, onda tu samo da se sastavite i da što pre krenete napred, jer život teče dalje - kaže Silvana i dodaje da retko sanja svog supruga koji je nastradao 31. jula 2011. godine.

Šta je još rekla Luisova supruga pogledajte u videu:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop