Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 07 oktobar 2015 11:55

alt

Nastavi gde si stala da još više naučiš


Doktor Aleksandar Milošević, poznati seksolog i urolog, bio je gost Milomira Marića i emisije "Gola istina", gde je učesnicima "Parova" održao čas seksologije.

Doktor je rekao kako nije dobro često menjati seksualne partnere jer u takvim odnosima nema ljubavi. Zbog ovoga se pobunila Maca Diskrecija.

- Ne slažem se sa vama! Da nisam bila sa 20 muškaraca ništa ne bih naučila! - obrazložila je Maca, na šta je zapanjeni seksolog odgovorio:

- Pa dobro, ako je tako, nastavi gde si stala da još više naučiš!

Nekima je ova konstatacija bila smešna, dok je Diskrecija bez ustezanja rekla da voli seks i da je to najnormalnija, prirodna stvar.

- Dobro, da li si se nekada zapitala zbog čega tvoje veze nisu trajne? Muškarci beže od tebe čim dobiju to što im daš!

Maca se pravdala rekavši da nije problem u njoj već u njima i zbog toga je morala da ih ostavlja ili prevari. No, dr Milošević kulturno ju je posavetova da bi možda trebalo da promeni svoje ponašanje.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
More,
mrš pre radodajko poturčena,
rezervoaru tripera i sifilisa.
Tebe ne treba na qrac,
nego na kolac.
07. 10. 2015

jao-pao said:

...

MACO DRAGA NI SLEDECI 20 TI NECE POMOCI, ZATO CES
TAKVE STVARI DA ODRADJUES SAMA U BLISKOJ BUDUCNOSTI
07. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop